Bangkok

Lämnade Koh Samui med flyg. Måste säga att flygplatsen på Koh Samui är den vackraste jag någonsin varit på. Utomhus med fina dammar, blommor och buskar. Dessutom kom vi med ett plan tidigare!  Hotellet på Koh Samui hade perfekt läge men var tyvärr ganska snuskigt. De vita handdukarna var grå, fönstret blev nog bara putsade en gång om året, mögel i badrummet osv.
Vår vana trogen måste vi lura barnen minst en gång på varje resa vi gör tillsammans. Vi har denna resa talat om att vi ska bo billigt i Bangkok. Sanningen är att vi bokat rum på Thailands högsta byggnad och i spacezon. Dvs från våning 64 till 74. Stora härliga rum med sköna sängar och en vidunderlig utsikt över Bangkoks skyline. Trots att vi gick förbi flera skyltar med "Baiyoske Sky" - Thailands högsta byggnad - fattade dom ingenting. Inte ens när vi tog hissen till lobbyn på våning 18 fattade dom!! Vi Sa att lobbyn låg överst och att hotellrummen var våningarna under. Deras miner var obetalbara när de insåg at vi skulle bo på vån 65. De fullkomligt jublade när de fick sitt rum! Härligt.
Igår blev den en tur på Bangkoks klonger (kanaler). Man förstår inte hur fattigt folk kan bo. Dessa har dock ett hem mot vissa som sitter i traporna till övergångarna över de största gatorna. Vi var också på en djurpark med en snakefarm och vi såg jättesöta rådjur som Sanna blev förälskad i sen hon fick mata dom, roliga apor och en uppvisning med kobror och andra läskiga ormar.
När vi kom tillbka blev får taxichaufför förbannad på oss eftersom vi nekade att åka till hans lilla shoppingställe där han skulke få bensinkuponger om vi åkte dig. Hans uppträdande fördärvade lite av upplevelsen vi haft. Men vi hade ju faktiskt gjort en överenskommelse dagen innan som han nu försökte ändra. Tji fick han. Kvällen innan åkte vi tuk-tuk till fel restaurang, givetvis. Jäkla bondfångeri. Men vi har ju också träffat på trevliga och roliga chaufförer. Fortsättning följer efter dagens upplevelser// Britney

Kommentarer
Postat av: jeannette

Nja där hade jag nog inte åkt upp ;( tycker ju inte om att åka hiss vill helst gå och det gör man ju inte så till 68 våningen. Men rätt kul när man kan luras så som ni. Hoppas nu ni får det bra sista tiden i Thailand // kramar

2012-02-29 @ 07:55:08
URL: http://jeannette.rojnert.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0