Koh Phangan

Reste hit igår. Tog så gott som hela dagen. Ganska träligt tycker jag. Men det visar sig vara värt mödan :)). Bor direkt vid stranden på ett trevligt hotell där personalen är mycket trevligare än den på hotellet i Hua Hin. Jag gillar Hua Hin och själva stan men vi bodde nog för långt söderut. Och för våra vuxna döttrar var det inte så kul. Här verkar det som om det är mer i deras smak. Vad jagmsaknar här på Koh Phangan är massage på stranden.
Vi fick uppsöka Bangkok hospital (i Hua Hin) för att E drabbades av yrsel som inte gick över. Tydligen något tryck i ett öra som inte gav med sig. Sista medicindagen i morgon och hon mår mycket bättre. Hon pluggar 3-4 timmar om dagen. Ochndet går bättre nu när hon slipper må illa hela tiden.  Tror nog det blir party i övermorgon.
Det är betydligt värmare här än i Hua Hin. Vattnet är klarare och livet mer avslappnat.
Britney

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad heter hotellet ni bor på?/ Tolle

2012-02-17 @ 13:52:38
Postat av: Tina

Här får ni det riktigt bra. Hoppas ni hyr mopeder och kör runt - tar inte så lång tid. Men viktigt att ha karta. Besök gärna vårt lilla paradis på nordvästra sidan av ön. Vi bodde på Had Yao Villa. Och i denna lilla by finns bara några hotell, 1 Seven Eleven och 1 mopeduthyrare. Och längst nordväst ligger Koh Mah som är värt ett besök. Fortsätt njut. I morse var det underkylt regn och snor-halt i Lund. Nog många benbrott på akuten. /Tina

2012-02-17 @ 17:36:18
URL: http://tinabloggar.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sitter just nu och kollar sydnytt 17/2, KL 22.15. Första inslaget: "Kvinna knivmördad på lugnet, mannen gripen". Sen visade de ett inslag från Lugnet och det var er gård såvida inte de andra är omgjorda som er. Någon bekanting?

2012-02-17 @ 22:23:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0