Sommar och Sol (?)

Britney här.
Var ett tag sen jag skrev något. Har väl bara mest varit resor till och från jobb. Och det är ju inte så upphetsande precis. Har varit en weekend på Lolland och det var trevligt. Det vi ser framemot nu är 1 vecka i England/Wales vecka 30. Och förhoppningsvis en slappe-resa till något varmare land i september.

GB-resan sker med Norweigan från Kastrup till Gatwick. Därifrån tar vi tåg till Barnham och bor två nätter hos kompisar som bor vid sydkusten i England. Reser vidare med tåg till Cardiff och för att träffa vår äldsta dotter. Ska bo på B&B. Det blir samma place som förra gången "The Town House". Rent, snyggt och har ett bra läge.
Breakfast intages i ett ljuvligt rum kring ett stort ovalt bord där alla pratar med varandra.

Återresan sker även den med tåg till Gatwick. Här har vi slagit på stort och åker första klass. Det är väldigt trevligt (har gjort det förr).

Att resa med tåg i GB är enkelt men dyrt. Bästa pris blir om man beställer via nätet i god tid. När man kommer till järnvägsstationen sätter man bara in kontokortet man betalt biljetterna med och VIPS! kommer det ut en bunt biljetter. Smidigt.

Britney


RSS 2.0